Outdoor Smartphone

OS : Android

Gorilla ® Glass 3

IP67

  • Robust – IP-67 – MIL-STD-810G:  no need for protective shell. Usable in the rain
  • 6 “screen : Display comfort with a 1280×720 resolution
  • Screen treated: for use in direct sunlight
  • Capacitive Touch Technology: 5 Points Industrial Multi Touch
  • Lightweight and ergonomic design:Holds easily in the hand even with a 6-inch screen
Beste Outdoor Smartphone voor Avontuurliefhebbers - Android IP67 - Athesi

Ontdek de Ultieme Outdoor Smartphone: Gebouwd om te Doorstaan, Ontworpen voor Avontuur

Ben je op zoek naar de ideale outdoor smartphone? Zoek niet verder dan de Athesi 6” Android IP67. In deze uitgebreide gids zullen we verkennen wat de Athesi tot de ultieme keuze maakt voor buitenshuis. Ontworpen om te gedijen in ruige omgevingen, is deze Android-telefoon meer dan alleen een telefoon – het is jouw essentiële hulpmiddel voor buitenavonturen.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Robuuste Duurzaamheid (IP67-gecertificeerd):

De Athesi outdoor smartphone pronkt met een indrukwekkende IP67-classificatie, wat garant staat voor bestendigheid tegen stof, water en harde vallen. Het is de metgezel waarop je kunt vertrouwen in uitdagende buitenomstandigheden.

1.1 Waterdicht en Stofbestendig

De IP67-certificering betekent dat de Athesi smartphone zowel stofdicht als waterdicht is, waardoor hij zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden presteert.

2. 6-Inch Hoge-Resolutie Display:

Met zijn ruime 6-inch scherm zorgt de Athesi ervoor dat je geen enkel detail mist, zelfs niet in het felste zonlicht. Of je nu navigeert, herinneringen vastlegt of buiteninformatie bekijkt, deze smartphone biedt een levendige en scherpe kijkervaring.

2.1 Verbeterde Zichtbaarheid

Het display is ontworpen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij direct zonlicht, waardoor je altijd een helder beeld hebt.

3. Android-besturingssysteem:

Aangedreven door het Android-besturingssysteem biedt de Athesi-smartphone toegang tot een uitgebreide bibliotheek van outdoor-apps en -services. Rust jezelf moeiteloos uit met hoogwaardige navigatie-apps, weersvoorspellingen en avontuurplanningstools.

3.1 Toegang tot Outdoor Apps

Met Android heb je toegang tot een breed scala aan apps die je helpen bij outdoor avonturen, van GPS-navigatie tot weerupdates.

3.1.1 Navigatie Apps

Ontdek de beste navigatie-apps om je te begeleiden tijdens je avonturen, waar je ook gaat.

4. Lange Batterijduur:

Zeg vaarwel tegen batterijangst tijdens je buitenavonturen. De Athesi smartphone is uitgerust met een batterij met een hoge capaciteit, waardoor je verbinding stabiel blijft, zelfs tijdens langdurige avonturen.

  • Android for assured compatibility with your applications
  • Barcode reader 1D or 1D/2D
  • Communication modem  4G, GPS, wifi,  RFID integrated : no need to use an external device
  • 5.000 mA exchangeable built-in battery
  • Home station: allows to charge 2 smartphones

4.1 Betrouwbare Prestaties

De krachtige batterij zorgt voor langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

5. Robuust Ontwerp:

Ontworpen met een gebruiksvriendelijke en stevige grip is de Athesi outdoor smartphone gebouwd voor actie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onbedoelde vallen of ongelukken tijdens het wandelen, klimmen of fietsen.

6. Krachtige Camera:

Leg adembenemende momenten vast met de krachtige camera van de smartphone. Van weidse landschappen tot actievolle opnames, de camera van de Athesi-smartphone levert opmerkelijke resultaten, zelfs bij uitdagende lichtomstandigheden.

7. Connectiviteit:

Blijf naadloos verbonden met 4G LTE-ondersteuning en betrouwbare GPS-navigatie. Je kunt vertrouwen op deze smartphone om hulp te roepen of je precieze locatie te delen, zelfs in afgelegen wildernis.

7.1 GPS Navigatie

Met GPS-navigatie ben je altijd op de juiste koers, zelfs in de wildste gebieden.

7.1.1 Nauwkeurige Locatie

De GPS-functionaliteit biedt nauwkeurige locatiegegevens, waardoor je nooit verdwaalt.

Conclusie:

In de wereld van outdoor smartphones is de Athesi 6” Android IP67 een opvallende keuze. De indrukwekkende duurzaamheid, prestaties en functies maken het de ultieme metgezel voor avonturiers en buitenenthousiasten.

Wanneer je een smartphone eist die de elementen kan trotseren en je de tools biedt om te navigeren, herinneringen vast te leggen en verbonden te blijven, is de Athesi-smartphone het antwoord.

Ontdek vandaag nog de Athesi 6” Android IP67 outdoor smartphone en omarm de vrijheid van een apparaat dat is ontworpen om jouw dynamische buitenleven bij te houden.

Volg ons op sociale media:

Pinterest

Instagram

Twitter

Linkedin