Rugged Box PC

Een rugged Box PC van rontronic industrial  heeft een compact design. Het gaat hier om een robuuste computer, uitgevoerd zonder ventilatiefan. Box PC’s zijn speciaal ontwikkeld voor de industriële toepassingen. Er zijn uitvoeringen met de Intel® Atom voor kleinere automatiseringstaken, tot en met de Intel® Core ™ i7. Door de schaalbaarheid van de processor is het systeem geschikt voor een breed toepassingsgebied. Hierdoor is  het eenvoudig om deze bijvoorbeeld te plaatsen in een schakelkast. Bovendien heeft deze krachtpatser een laag energieverbruik en is door zijn functionaliteit en performance geschikt voor zware industriële toepassingen. Verder is deze industriële computer geschikt om aan te sluiten op een gelijkspanning. Ook is er een uitvoering verkrijgbaar met DIN-Rail bevestiging. Deze is verkrijgbaar met Microsoft Azure platform voor verschillende IoT services.Kijk voor meer.

Wat Is een Box PC?

Een box PC, ook wel bekend als een industriële PC of compacte PC, is een gespecialiseerde computer die is ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. In tegenstelling tot traditionele desktopcomputers zijn box PC’s ontworpen om te weerstaan aan zware omstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen in productie, automatisering en besturingssystemen.

Belangrijkste Kenmerken van Box PC’s

 • Compact Formaat: Box PC’s, vaak aangeduid als compacte PC’s of mini PC’s, staan ​​bekend om hun kleine formaat, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn in ruimtebeperkte omgevingen.
 • Robuustheid: Ze zijn gebouwd om extreme temperaturen, vochtigheid, stof en trillingen te weerstaan, wat zorgt voor ononderbroken werking in uitdagende omgevingen.
 • Compatibiliteit met Windows: Veel box PC’s, inclusief compacte PC’s, zijn ontworpen om Windows-besturingssystemen te draaien, inclusief de nieuwste Windows 10, wat gebruikers vertrouwdheid en flexibiliteit biedt.
 • Atom N2600-processor: Uitgerust met processoren zoals de Atom N2600, bieden deze compacte PC’s efficiënte prestaties met behoud van energie.
 • Betrouwbaarheid: Compacte PC-boxen zijn zeer betrouwbaar en hebben een langere levensduur, wat onderhouds- en vervangingskosten vermindert.

Onderdelen en Onderdelen van Box PC’s

 • Processor: Het hart van elke box PC, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, bepaalt de verwerkingskracht en bepaalt de toepassingen en mogelijkheden. De Atom N2600-processor staat bijvoorbeeld bekend om zijn energiezuinigheid.
 • Geheugen (RAM): RAM speelt een vitale rol bij multitasking en zorgt ervoor dat toepassingen soepel kunnen worden uitgevoerd op compacte PC’s en mini PC’s. Voldoende RAM zorgt voor efficiënte werking.
 • Opslag: Box PC’s, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, bieden meestal verschillende opslagopties, zoals solid-state drives (SSD) of harde schijven (HDD), waardoor gebruikers kunnen kiezen op basis van hun opslagbehoeften.
 • Connectiviteit: Industriële omgevingen vereisen vaak meerdere mogelijkheden waaronder Ethernet-poorten, USB-poorten en seriële poorten voor naadloze integratie met andere apparatuur. Deze functies zijn terug te vinden is in compacte PC’s en mini PC’s.
 • Uitbreidingssleuven: Sommige box PC’s, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, worden geleverd met uitbreidingssleuven om extra functionaliteit toe te voegen of het systeem aan te passen aan specifieke industriële taken.
 • Koelsysteem: Om optimale bedrijfstemperaturen te handhaven, hebben box PC’s, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, vaak efficiënte koelsystemen om oververhitting te voorkomen.

Voordelen van Compacte PC’s

 • Ruimtebesparing: Het kleine formaat van compacte PC’s, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, maakt ze ideaal voor installaties waar ruimte beperkt is, zoals besturingskasten of krappe controlekamers.
 • Betrouwbaarheid: Deze systemen, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, zijn gebouwd om extreme omstandigheden te doorstaan, wat zorgt voor consistente werking, zelfs in uitdagende omgevingen.
 • Compatibiliteit: Veel compacte PC’s, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, zijn compatibel met Windows-besturingssystemen, waardoor naadloze integratie met bestaande software en toepassingen mogelijk is.
 • Energiezuinigheid: Door processoren zoals de Atom N2600 te gebruiken, zijn compacte PC’s, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, energiezuinig, wat het stroomverbruik en de operationele kosten vermindert.
 • Lange levensduur: Deze systemen, inclusief compacte PC’s en mini PC’s, zijn ontworpen voor langdurig gebruik, wat de noodzaak van onderhoud vermindert en de downtime minimaliseert.

Industrial rugged Box PC, designed for the purpose of PC-based controller for automation applications. The mounting design of DIN-Rail Computer is specially designed for the installation inside the control cabinet. The answer to increased demand for extremely robust and power-efficient Industrial PC’s. For each application there is the right solution, equipped with processors from Intel Atom to the powerful i7. Benefits of a Box computer are compact design, robust construction, fanless design, ow power consumption and a modular structure.

Producten Box PC

Interesse in een product?