Azure Cloud - Een foto van een heldere blauwe lucht met witte wolken

Azure Cloud IoT Oplossingen

Industriële Router met Modbus

Modbus is een open protocol ontwikkeld voor het verzenden van informatie over seriële lijnen tussen elektronische apparaten. In een Modbus netwerk is er één Master en maximaal 247 Slaves, elk met een uniek adres.

Modbus wordt gebruikt om signalen van instrumentatie- en regelapparatuur terug te sturen naar een hoofdcontroller. Dit gebeurd wordt via seriële lijnen tussen de betreffende apparaten. De eenvoudigste configuratie is een enkele seriële kabel die de seriële poorten op twee apparaten verbindt, een master en een slave. De gegevens worden verzonden als reeksen enen en nullen die bits worden genoemd. Elke bit wordt verzonden als een spanning. Nullen worden verzonden als positieve spanningen en enen als negatieve. Een typische transmissiesnelheid is 9600 baud (bits per seconde).

Modbus beschikt over een lijst die het volgende definieert voor de Slaves :

wat de gegevens zijn (bijvoorbeeld druk- of temperatuurmetingen)
waar de gegevens zijn opgeslagen (welke tabellen en gegevensadressen)
hoe de gegevens worden opgeslagen (gegevenstypen, byte en woordvolgorde)

industriële LTE 4G router

https://www.rontronic.nl/industriele-producten/industriele-lte-router/

 

Industrie IoT 5G Router

Industrie IoT 5G Router, een compacte uitvoering met een IP66 behuizing. Deze uitvoering is speciaal geschikt voor buiten montage.

5G biedt voor uw IoT applicatie  nieuwe mogelijkheden. Binnenkort worden de nieuwe frequentiebanden vrij gegeven die snelle 5G verbindingen mogelijk maken.
Hierdoor is het mogelijk met meer devices tegelijk sneller te downloaden en streamen. Daar waar een snelle reactietijd belangrijk is  zal  het 5G netwerk zich onderscheiden door de lage latency.

 • Internal High gain Directional Antenna
 • DVPN: L2TP, PPTP, IPSec
 • Local and Remote Device Management
 • Support 5G / LTE / 3G Networks
 • IP66 Design
 • POE Power Supply

Klik hier voor meer specificaties,

Industriële handsfree IPC

Industriële handsfree IPC, speciaal geschikt voor montage op een veiligheidshelm. Deze lichtgewicht computer is ontworpen voor on-site service, inspectie, montage en onderhoud. Ideaal voor gebruik in de technische dienstverlenende sector, opslag, logistiek, medische behandeling en transport.

 • Montage met veiligheidsframe (compatibel met PBM)
 • Dubbele camera, hoofdcamera (16 MP) en secundaire camera (8 MP)
 • Laser pointer
 • Vingerafdrukscanner
 • Smart connectivity
 • Intuïtieve Voice Control,
 • Hands-free operation

Klik hier voor de datasheet

Industriële Edge IoT Gateway

Edge Gateway, de juiste schakel om een verbinding mogelijk te maken tussen apparaten, gebruikers en de Cloud. Door de solide bouwvorm zijn deze apparaten bestand tegen stof, trillingen en extreme temperaturen. Industriële  Gateways zijn een cruciaal onderdeel van het Internet of Things en worden vaak gebruikt om gegevensbeheer en controle op afstand mogelijk te maken. Het is ook mogelijk zijn om de verwerkte data van de productie  door te sturen om zo te bepalen hoeveel er per tijdseenheid wordt geproduceerd.

De term Edge  is een veelgebruikt synoniem voor gateway systemen. Omdat gateways zich aan de rand (edge) van een netwerk bevinden en de gegevensstroom van één netwerk naar het volgende onder controle hebben (en in de gaten houden), wordt deze term gebruikt om alles te beschrijven van de fysieke beveiligingshardware tot netwerk beveiligingsapparatuur zoals routers en switches.

rontronic.nl/industriele edge gateway

Robuuste laptop kopen?

rontronic industrial biedt de mogelijkheid om een industriële laptop binnen de eigen automatisering te testen. Vraag om de voorwaarden en ontdek de modellen op https://lnkd.in/e4X62dT

De juiste Antenne voor uw netwerk

Antennes als goede oplossing voor het draadloos verbinden van netwerken.  Gecombineerde antenne Met onze gecombineerde antennes zorgt u ervoor dat u klaar bent wanneer 5G over de hele linie beschikbaar komt. Er zijn verschillende antenne modules, bijvoorbeeld met 4G, WiFi of GPS in één behuizing. Dit is mogelijk voor het gehele 5G frequentiegebied van 600-3800 […]

Router management

Router Management software

 

Wij bieden een softwareoplossing om eenvoudig routers te beheren en uw systemen up-to-date te houden.

Read more

COVID-19 virus

COVID-19 virus maatregelen

 

Gezien de onduidelijkheid rondom de (Europese) maatregelen die genomen worden m.b.t. het COVID-19 virus, zullen wij alles in staat stellen om uw levering op de afgesproken datum te leveren. 

Given the uncertainty about the (European) measures that are taken with regard to the COVID-19 virus, we will make the maximum effort to deliver all your goods in the agreed time.