Antenne oplossingen

Antenne oplossingen van superieure kwaliteit voor het verbinden van mensen, netwerken en apparaten. De  maximale overdrachtskwaliteit voor uw toepassing is mogelijk met de juiste antenne. Dit is ook de optimale oplossing voor industriële draadloze toepassingen. Er zijn ook gecombineerde antenne oplossingen. Onze 4G en 5G router oplossingen zorgen ervoor dat klanten altijd en overal de beschikking hebben over snel en veilig internet, waar zij zich ook bevinden. Of het gaat om een passende oplossing voor het  internet op de zaak of als back-up van de vaste internetverbinding of om elders in Europa mobiel te kunnen werken.

Gecombineerde antennes

Alle takken van de industrie bereiden zich voor op de uitrol van de nieuwe 5G frequenties. Met onze gecombineerde antennes zorgt u ervoor dat u klaar bent wanneer 5G over de hele linie beschikbaar is. U kunt verschillende antenne modules selecteren , bijvoorbeeld voor 4G, WiFi of GPS, in één behuizing en tevens het 5G frequentiebereik afdekken van 600-3800 MHz.  Alle antennes zijn neerwaarts compatibel en ondersteunen 2G, 3G en 4G.

5G dataverbindigen

De  nieuwe ontwikkelingen op het gebied van 5G antennes voor P2P verbindingen maken het mogelijk dat dataverbindingen elkaar aanvullen. Zo kan een antenne, 20 KM voor de kust geplaatst op een windmolen een signaal opvangen, dit signaal versterken en doorsturen naar een tweede antenne die 25KM verder geplaatst is, etc. Op deze manier is het mogelijk om onderling een goed dekkend mobiel of 5G netwerk te realiseren.

Frequenties

GSM/GPRS/EDGE  :  850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

4G (LTE)  :  700 / 800 / 1800 / 2100 / 2600 MHz

5G  :  3300 – 3900 MHz

WIFI  :  2.4  – 2.5 GHz

License-free bands  :  869 MHz rangeConnect people, networks, and devices with superior quality, purpose-built WiFi, Bluetooth,  GNSS, GPS, Cellular and combination antenna solutions.

Interesse in een product?