Antennes

Met de juiste antennes  maakt u uw wireless-oplossing compleet.

 

De juiste antenne voor uw toepassing

Antennes als oplossing voor het draadloos verbinden van netwerken.

In de praktijk

De lage frequentiebanden worden veelal gebruikt bij mobiele toepassingen  en in gebouwen. Lage frequenties zijn uitermate geschikt om dekking te bieden in grote gebieden omdat er minder basisstations nodig zijn. Bij hogere frequenties zijn door de beperkte reikwijdte meer basisstations nodig om in een gebied volledige dekking te garanderen.

Met behulp van Richtantennes is het mogelijk om grote afstanden te overbruggen. Met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van 5G, antennes en P2P verbindingen kunnen data verbindingen versterkt worden. Zo kan unit, 25 KM voor de kust van Nederland, het mobiele signaal opvangen, versterken en doorsturen naar een tweede unit die 65KM verder geplaatst is.  enzovoort. Op deze manier is het mogelijk om onderling een goed dekkend mobiel of 5G netwerk te realiseren.

Frequenties boven 2 GHz zijn niet geschikt voor massale uitrol. Daarom is de prestatie van de antennes in de sub 2 GHz-banden bepalen

Windmolens

Met een ingebouwde 5G antenne is het mogelijk om een netwerk te creëren. Dit is mogelijk gemaakt door antennes op windmolens te plaatsen. Hierdoor is mobiele data toegankelijk, snel en met veel minder latency beschikbaar .

Opslag- of productiehallen

voor draadloze dekking in ruimten met veel weerkaatsende elementen

Rail-geleide systemen

De draadloze overdracht voor transportsystemen

Voertuigen of machines
Robuuste antennes voor  voertuigen

Neem contact met ons op om de juiste invulling te bepalen.

4G      700 to 2700 MHz 

5G      698 to 5900 MHz 

LTE    698 to 2700 MHz

KAR   410 to 430 MHz

VHF   148 to 160 MHz