DIN-Rail PC Azure IoT Edge


Edge computing en Internet of Things

Microsoft Azure gecertificeerd voor verschillende Microsoft IoT-services. Industry 4.0 oplossingen kunnen beter worden gerealiseerd en sneller worden geïmplementeerd.

Zero Touch Provisioning is ook mogelijk met behulp van een TPM-module. Zero Touch Provisioning biedt bedrijven de mogelijkheid om de beveiliging van mobiele apparaten te realiseren zonder concessies te doen aan de keuzevrijheid en het gebruiksgemak van het personeel. Dit luidt een nieuw tijdperk in voor de beveiliging van devices. Zero Touch Provisioning zorgt namelijk voor een simpele en intuïtieve aanmelding van apparaten.

De veelzijdigheid van DIN-Rail PC’s met Azure IoT Edge integratie reikt verder dan alleen de industriële sector. Deze krachtige combinatie kan worden toegepast in uiteenlopende domeinen, zoals landbouw, energie, gezondheidszorg en slimme steden. Of het nu gaat om het monitoren van landbouwgewassen, het beheren van energiebronnen of het creëren van efficiënte stedelijke infrastructuren, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Meer informatie over de modellen is hier te vinden.

Bij Edge Computing draait het niet om intelligentie op het apparaat zelf, maar om zo dicht mogelijk bij de brondata te werken. Ruwe brondata hoeft niet allemaal naar de cloud te worden verscheept. 

DIN-Rail PC Azure IoT Edge