• robuuste tablet

Wat zijn de voordelen van een robuuste tablet?

Voordelen robuuste tablet 

Een robuuste tablet is duurzaam  Deze is namelijk ontworpen en gemaakt om zware testsen te doorstaan, voornamelijk gericht op bescherming tegen vloeistoffen, stof, schokken, extreme temperaturen en trillingen. Het ontwerp is gericht op minder onderhoud en een lange levensduur.

Een robuuste tablet is ook van binnenuit beschermd. Dit in tegenstelling tot een tablet met een beschermhoes.  Een consumententablet met beschermhoes kan door stoten en vallen toch schade oplopen.

Het kostenaspect 

Een robuuste tablet is duurder in aanschaf dan een consumententablet. Door het ontwerp en de focus op een lange levensduur zijn de totale eigendomskosten (TCO) echter veel lager. Dit alles komt vooral neer op een gebrek aan downtime door storingen.

Focus op continuïteit

In het algemeen blijven robuuste tablets altijd op de hoogte van de nieuwste updates. Als uw bedrijf een sterke focus op continuïteit heeft, is een robuuste tablet absoluut de perfecte keuze.

Flexibiliteit is ongeëvenaard

Vaak maakt men een keuze tussen een robuuste tablet en een laptop. Een robuuste tablet biedt veel flexibiliteit en gemak, deze is licht en compact uitgevoerd. Een robuuste tablet kan worden uitgevoerd met een RFID-scanner en een betaalsysteem. Hiermee is het mogelijk om de voorraad te kunnen controleren en betalingen te ontvangen.

Gebruikersgemak 

Omdat en robuuste tablet vooral bedoeld is voor gebruik buitenshuis, is het scherm ook te gebruiken bij fel zonlicht. Robuuste tabletten kunnen verder tegen een stootje en zijn bestand tegen vocht en trillingen.

MIL810 

Dit is de hoogste standaard in de markt op het gebied van bescherming tegen  schokken, temperatuur, trillingen, hoogte en vochtigheid.

voordelen robuuste tablet

Advies op maat

Waar moet een  industriële tablet aan voldoen voor uw toepassing? Laat het ons weten en wij geven u het beste advies bij uw industriële laptop keuze. Neem contact met ons op via +31(0)6 24519198. Weet u al precies welke industriële laptop u graag zou willen hebben? U kunt via onze website meteen een offerte aanvragen.

Bekijk hier ons assortiment industriële tablets.