Industriële 15,6” Notebook


Fully Rugged Notebook verkrijgbaar met Intel Core i5-4410E en  i7-4700EQ

Een laptop  waar de prioriteit op de bouwkwaliteit ligt  Bestendig tegen temperatuur variaties, vocht, stof, trillingen, en schokken. Gebruikers kunnen probleemloos werken in ruige industriële omgevingen. datasheet

‘Semi Rugged’ of ‘Fully Rugged’?

Alle robuuste laptops zijn gebouwd volgens militaire specificaties. Dit betekent dat, ongeacht of een laptop wordt aangeduid als ‘Semi-Rugged’ of ‘Fully Rugged’, u een laptop krijgt die voldoet aan enkele of alle militaire specificaties.

 

Fully Rugged

Volledig robuuste laptops zijn ontwikkeld om in elke situatie te werken. Deze laptops zijn waterdicht en afgedicht om bescherming te bieden tegen schokken, trillingen en temperatuur variaties. Stof, vocht, zout of extreme temperaturen kunnen de interne componenten of de functie van het scherm niet beïnvloeden. Deze laptops zijn getest volgens alle richtlijnen van de Military Specification Testing.

Semi Rugged

Semi robuuste laptops zijn degelijk en zwaar uitgevoerd, echter zijn ze niet gebouwd volgens de specificaties van een volledig robuuste laptop. De behuizing is opgewaardeerd om bestand te zijn tegen vallen, het toetsenbord is meestal waterbestendig en de interne componenten zijn bestand tegen gemiddelde temperatuur variaties. In tegenstelling tot de volledig robuuste laptops, zijn de prestaties dus minder onder extreme omstandigheden.

 

full rugged notebook