Industriële Laptop

Een industriële laptop is uitermate geschikt voor zware toepassingen. Deze is namelijk bestand tegen temperatuurvariaties, vocht, stof, trillingen en schokken. Ook is deze verkrijgbaar met de MIL STD 810 standaard, dit is de hoogste standaard voor het testen van mobiele computers.

Weet u niet precies welke industriële laptop geschikt is voor uw toepassing ? Neem dan contact met ons op.


Ruggedized, tough Notebook, suitable for Industrial and Military use. A rugged Industrial Laptop is build to operate reliably in dusty or wet environments and conditions outdoor. The semi-rugged might have a protective case, rain-resistant body. Fully rugged tablets are engineered from the inside-out to work in extreme temperatures and harsh conditions. 

Interesse in een product?

Fully Rugged

Volledig robuuste laptops zijn ontwikkeld om onder alle omstandigheden te werken. Deze laptops zijn waterdicht en afgedicht om bescherming te bieden tegen schokken, trillingen en temperatuur variaties. Stof, vocht, zout of extreme temperaturen kunnen de interne componenten en de functie van het scherm niet beïnvloeden. Deze laptops zijn getest volgens alle richtlijnen van de Military Specification Testing.

Semi Rugged

Semi robuuste laptops zijn degelijk en zwaar uitgevoerd, echter deze zijn ze niet gebouwd volgens de specificaties van een volledig robuuste laptop. De behuizing is opgewaardeerd om bestand te zijn tegen vallen, het toetsenbord is meestal waterbestendig en de interne componenten zijn bestand tegen gemiddelde temperatuurvariaties. In tegenstelling tot de volledig robuuste laptops, zijn de prestaties dus minder onder extreme omstandigheden.