• Industriële router

Wat zijn de voordelen van een industriële router?

Voordelen van een industriële router

Degelijke constructie en veel connectiviteit

De industriële router heeft een degelijke metalen behuizing. Het  bedrijfs-temperatuurbereik van deze robuuste router is -25 ° C tot +70 ° C.

De 4G LTE-router heeft DIN-Rail bevestiging en is verkrijgbaar met 2- en 5 Ethernet-poorten en 2 SMA (female) mobiele antenne connectoren. Er is ondersteuning voor OpenVPN, IPSec, RS-232 en RS-485.

Geschikt voor GPRS-, UMTS- en LTE- industriële netwerken

De LTE-router haalt snelheden tot 100 Mbit /s download en 50 Mbit /s upload met HSPA + en LTE.

Het gebruik van 2 simkaarten

De LTE-serie kan ook met twee simkaarten worden gebruikt. De combinatie van twee verschillende SIM-kaarten van verschillende netwerkproviders leidt tot een redundantie in de netwerkverbinding. Als het netwerk van een mobiele operator faalt, schakelt het systeem automatisch over naar het andere netwerk.

Routering en Edge in één apparaat

De industriële router kan worden geüpgraded met Python-scripts en de gegevens rechtstreeks in het veld verwerken voordat deze naar een centrale locatie worden doorgestuurd. De 4G-router is perfect voor dergelijke toepassingen. Ook leverbaar met Microsoft Azure certificaat.

De Edge verwijst naar het uiterste punt van het netwerk: de clients. Edge Computing verwijst naar het werk dat op deze apparaten wordt uitgevoerd. Specifiek gaat het dan tegenwoordig meestal over IoT-apparaten die de informatie niet direct naar de cloud versturen, maar de telemetrie op het apparaat zelf verwerken. Dat klinkt als een klein verschil, maar het heeft een behoorlijke impact op het netwerk.

Router management software.

Een softwareoplossing om eenvoudig routers te beheren en uw systemen up-to-date te houden.

Kostenbesparing op installatie, onderhoud en service.

Eenvoudige configuratie, zero-touch-provisioning
Automatische firmware-updates voor een goede beveiliging en stabiele verbindingen

Gegevensverzameling, analyse op aanvraag en gegevensoverdracht naar systemen van derden (big data-analyse)

voordelen industriële router

Advies op maat

Waar moet een  industriële tablet aan voldoen voor uw toepassing? Laat het ons weten en wij geven u het beste advies bij uw industriële laptop keuze. Neem contact met ons op via +31(0)6 24519198. Weet u al precies welke industriële laptop u graag zou willen hebben? U kunt via onze website meteen een offerte aanvragen.

Bekijk hier ons assortiment industriële routers.